top of page

χαρούμενη οικογένεια!


Όλη η οικογένεια!

Η μανούλα είναι έγκυος, θα φέρει ένα μωράκι στον κόσμο!

Μόλις γεννηθεί θα φέρει πολύ χαρά σε όλους!

Ο παππούς και η γιαγιά θα του λένε παραμύθια , ο μπαμπάς θα το φροντίζει κα τα αδερφάκια του θα παίζουν μαζί του.

Θέλεις κι εσύ να ζωντανέψεις αυτές τις κούκλες;



Η σειρά προσφέρεται για παιχνίδι ρόλων μέσα στην τάξη αλλά και στο σπίτι.

Μερικές φορές το παιδί θέλει να μιλήσει αλλά φοβάται για τα συναισθήματα του. Με την κούκλα του στο χέρι λοιπόν θα εκφράσει πιο ελεύθερα την ζήλια που νιώθει για το νεοφερμένο αδερφάκι του.

Δεν θα το επιπλήξει κανείς γιατί το συναίσθημα ανήκει στην κούκλα και όχι σε αυτό.

Η μαμά , η δασκάλα, ο λογοθεραπευτής ανιχνεύοντας αυτό το συναίσθημα θα μπορέσει να δώσει λύσεις στο παιδί ώστε να μην νιώθει άσχημα.

Αυτή δεν είναι όμως η μόνη πρόταση που έχουμε για να ζωντανέψετε τις κούκλες.

Υπάρχουν πολλές ιστορίες που μπορείτε να ζωντανέψετε παρέα με το παιδί. Τι θα λέγατε να κάνετε παράσταση στιγμιότυπα από την ζωή της δική σας οικογένειας;

Ο καθένας μπορεί να έχει την κούκλα με τον δικό του ρόλο. Τι θα γινόταν όμως αν οι ρόλοι άλλαζαν και το παιδί κρατούσε στο χέρι του την κούκλα του πατέρα;

Πολύ ενδιαφέροντα συμπεράσματα θα αποκομίσετε από αυτό το παιχνίδι. Το κέρδος θα είναι διπλό, θα μάθετε καλύτερα τον ψυχικό κόσμο του παιδιού σας, αλλά θα βρείτε την ευκαιρία να περάστε ποιοτικό χρόνο μαζί!




Όλη η οικογένεια! Ένα όμορφο σετ από έξι χειροποίητες πρωτότυπες γαντόκουκλες ύψους 40εκ. κι ένα δώρο! Το μικρό μωράκι , μια γαντόκουκλα 20 εκ που βρίσκεται στην κοιλιά της μανούλας.

Μπορείς να τις κάνεις δικιές σου με ένα κλικ! εδώ

Κάτι ακόμη για τις κούκλες.

Επειδή είναι χειροποίητες τα χρώματα στα φορέματα των ηρώων μπορεί να διαφέρουν.

Το πατρόν όμως και τα σχέδια είναι ακριβώς τα ίδια. Εξ άλλου αυτή είναι και η γοητεία του χειροποίητου. Μια φωτογραφία θα σας σταλεί για να δείτε το τελικό αποτέλεσμα διότι οι κούκλες θα είναι δημιουργίες αποκλειστικά για εσάς.



37 views0 comments
bottom of page